Vi støtter

Hvad er TV-inspektion?

En TV-inspektion er en af de bedste og mest effektive redskaber til at undersøge mulige problemer i dit kloaksystem. Det kan i de fleste tilfælde spare dig for rigtig meget tid og penge, fordi man hurtigt kan lokalisere, hvor problemet af skaden er henne. Samtidigt kan man identificere omfanget på skaden. På den måde behøver vi ikke at udføre en masse unødvendig opgravninger, hvilket kan skabe stor gene for dig og dine naboer.

Har du eksempelvis mistanke om en skade i din kloak, kan du med stor fordel få foretaget en TV-inspektion fra hos. Vi vil hurtigt få afklaret, hvor stor omfanget på problemet er, og om der reelt er et problem med dine kloakrør og kloaksystem. En kloakinspektion kan eksempelvis identificere spor af rotter, brud på kloakrør, stoppet afløb og mange andre årsager, der skaber problemer i din kloak.

Kontakt os gerne på telefon: 60 24 50 57 eller på mail: info@axellindbeerg.dk, hvis du oplever problemer med din kloak.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  3 grunde til at få foretaget en TV-inspektion af din kloak

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Kloak- og TV-inspektion kan spare dig for en masse udgifter

   I nogle tilfælde vælger man helt at “gemme” sig fra sine skader i håb om, at skaden vil forsvinde. Desværre vil en skade eller et brud på dine kloakrør kun blive værre med tiden. 

   Bliver dit kloaksystem ikke ordnet vil det i allerværste fald lede til en udskiftning af dine kloakrør i form af punktrenovering, strømpeforing eller en komplet kloakrenovering.

   Heldigvis kan man i de fleste tilfælde fange kloakproblemerne i tide ved at give dit kloaksystem en TV-inspektion, hvilket på det lange løb vil være den bedste og billigste løsning. 

   Det er, fordi når der først er et brud på et kloakrør, vil omfanget af kloakproblemerne hurtigt vokse inden, at man kan nå at gøre noget ved det.

   Kontakt os for et uforpligtende tilbud

   Hos Axel Lindbeerg Eftf. er ingen opgaver for store eller for lille for os. Vi har mange kunder i Hillerød, Roskilde og København, men vi kører med glæde ud til opgaver på det meste af Sjælland.

   Oplever du problemer med din kloak? Ønsker du at få foretaget en TV-inspektion af dit kloaksystem? Så kontakt os i dag på 60 24 50 57 eller send os en mail på info@axellindbeerg.dk, så kan vi give dig et helt uforpligtende og gratis tilbud og fortælle mere om vores arbejdsmetoder.

   Certificeringer