Strømpeforing

3 grunde for at få udført en strømpeforing af kloak hos Axel Lindbeerg

Vi støtter

Effektiv strømpeforing af kloak

Axel Lindbeerg Eftf. er erfarne og passionerede omkring alt i entreprenørarbejde, inklusiv strømpeforing. Helt konkret betyder det for dig, at vi i mange år har specialiseret os i kloakrenovering lige fra strømpeforing af kloak og faldstammer, hvilket i bund og grund betyder renovering af faldstammer og reparation af faldstammer.

Oplever du derfor problemer med din kloak, kan du roligt og trygt kontakte os. Vores arbejdsfilosofi går nemlig ud på, at din arbejdsopgave skal blive udført til perfektion – første gang. Det er vores mål, at du skal ha´ glæde af vores arbejde mange år ude i fremtiden.

Vi udfører aldrig en arbejdsopgave før, at vi er 100% sikker på, at det er den rette og mest optimale løsning for dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvad er strømpeforing?

  Det er en økonomisk og effektiv løsning at anvende, hvis du bl.a. oplever utætheder i kloakken. Med en strømpeforing bliver det muligt at renovere og forny dine rør, kanaler og kloakledninger uden opgravning eller gener for dig og dine naboer.

  Alternativet til strømpeforingen er en kloakrenovering, men det er ofte en omkostningstung og tidskrævende løsning, fordi projektet ofte omfatter at fortove, gulve og græsarealer omkring kloakledningerne skal graves op.

  Det betyder ikke, at strømpeforingen er en ringere løsning. Faktisk er det en ligeså god løsning, der holder i mange år frem. Her hos Axel Lindbeerg Eftf. har vi stor erfaring i at benytte strømpeforing til både private grunde, virksomheder og boligforeninger på hele Sjælland.

  Ønsker du mere information samt et godt tilbud? Så kontakt os på telefon: 60 24 50 57 eller på mail: info@axellindbeerg.dk.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Oversete skader kan koste dyrt

   I de fleste tilfælde vil vi altid anbefale, at man får renoveret sine kloakledninger med en strømpeforing, fordi det er en ligeså god og langt billigere løsning, end hvis man skulle udføre en komplet renovering af kloakken. Desværre oplever vi, at vi i andre tilfælde er nødsaget til at udføre en komplet renovering af kloakken med bl.a. opgravninger.

   Det er derfor yderst nødvendigt, at hvis du oplever problemer med rotter eller kloakken, skal du hurtigt kontakte os. På den måde kan vi hurtigere undersøge og hjælpe dig med at ordne problemet, uanset om vi taler om en privatbolig, virksomhedsejendom eller boligforening.

   Vi skaber et nyt rør inde i det beskadiget rør. Derefter imprægneredes strømpeforingen med uskadelige midler, så undergrunden holdes ren, og du får en tæt kloak igen.

   Som en tommelfingerregel sparer man op til 25-30% på hele renovering med strømpeforing i forhold til en komplet kloakrenovering med opgravninger og ny installationer.

   Strømpeforing priser

   Prisen for strømpeforing er meget varierende og afhængig af størrelsen på opgaven. Er der en eller få rør og kloakledninger på ejendommen, som har brug for at blive renoveret, vil en strømpeforing være en mere økonomisk løsning at anvende, end hvis vi bl.a. skal renovere kloaksystemet med en opgravning.

   Det er derfor svært at give en fast strømpeforing pris, da vi ikke har det overordnet overblik, over det der skal renoveres ved dine kloakrør. Kontakt os for en uforpligtende snak og strømpeforing tilbud, og lad os undersøge din kloak.

   Kontakt os på telefon: 60 24 50 57 eller på mail: info@axellindbeerg.dk.

   Certificeringer