Punktrenovering

3 grunde for at få udført en punktrenovering af kloakken hos Axel Lindbeerg

Vi støtter

Professionel kloakrenovering efter kloakkens behov

Vi har hos Axel Lindbeerg Eftf. erfaringen og ekspertisen til at reparere og renovere alle typer kloakker. Oplever du derfor problemer med din kloak, kan du roligt regne med os. Vi har gennemført og løst et hav af kloakreparationer med punktrenovering hos private grunde, virksomheder og boligforeninger på hele Sjælland.

Det skal selvfølgelig ikke være en hvilepose, at vi har en masse erfaringer inden for dette felt. Men med os som din samarbejdspartner kan vi garanterer dig for, at vi aldrig går på kompromis med servicen og kvaliteten på vores arbejde. Det betyder bl.a. at vi aldrig udfører en kloakrenovering før, at vi har undersøgt omfanget og størrelsen på problemet. På den måde kan vi være sikker på, at vi gør brug af den rette renoveringsform.

For dig betyder det helt konkret, at vi kan tilbyde dig en god økonomisk og mere effektiv løsning på reparation og renovering af dine kloakrør. Oplever du derfor problemer med din kloak, har du på noget tidspunkt haft rotter i kloakken eller små rørbrud på drænrør eller spildevandsledningen? Så kan en punktrenovering være den helt optimale løsning for dig.

Vi står til enhver tid klar til at hjælpe dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Ingen opgravning

  Anvendelse af en punktrenovering

  Ved en punktrenovering anvendes denne type reparation typisk ved rotteskader, rørbrud, forskudte samlinger og skader fra rødder, hvor der er små huller i kloakrørene. Mange forbinder kloakarbejde med et omstændigt stykke arbejde, der er omkostningstungt for både private og erhvervsdrivende.

  Heldigvis vil det oftest med punktrenovering være en mere økonomisk løsning, end andre former for kloakrenoveringer. Men det kan hurtigt blive til en dyr fornøjelse, hvis ikke du hurtigt kontakter os, idet du oplever problemer med din kloak.

  Ved udførelse af en punktrenovering vil vi først og fremmest inspicere dit defekte rør med en TV-inspektion. Når vi har lokaliseret skaden indføres en ballon med et stykke fibervæv, som på den måde reparerer samlinger eller lukninger i kloakrørene.

  Ønsker du mere information samt et godt tilbud? Så kontakt os i dag på telefon: 60 24 50 57 eller på mail: info@axellindbeerg.dk.

  Få et uforpligtende tilbud på din punktrenovering

  Hos Axel Lindbeerg Eftf. er vi specialister inden for kloak- og entreprenørarbejde. Det er vores passion at udføre kvalitetsbevidst arbejde som håndværker til fair og konkurrencedygtige priser. Af den årsag tilbyder vi aldrig en fast pris på vores kloakrenovering, fordi alle kloakrør er forskellige fra hinanden. Nogle kloakrør har behov for en større renovering, mens andre har brug for en minde reparation.

  Det betyder ligeledes, at prisen for en kloakrenovering, inklusiv punktrenovering, er meget varierende og afhængig af omfanget og størrelsen på problemet. Det kan derfor være svært at give dig en pris på forhånd, da vi først og fremmest skal have undersøgt, hvordan vi bedst muligt og mest optimalt, kan få repareret dine kloakrør.

  Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine problemer, så kan vi også give dig et personligt tilbud. Ring til os på 60 24 50 57 eller send os en mail på info@axellindbeerg.dk.

  Certificeringer